blogs
27 januari, 2021

Het Style wintermagazine is er!

Het Style wintermagazine is er!


Wij nemen de basis van jouw huis serieus. Bij Blaauw Woonidee vind je praktische en duurzame vloer-, wand- en raamdecoratie waarmee je jaren vooruit kan. Laat je inspireren door onze winterfavorieten in het nieuwe Style magazine. Daarmee zit je er deze herfst en winter warm bij. Benieuwd naar de collectie? Kom langs in onze winkel of maak een afspraak!

Je huis moet voelen als een warm nest. En dat zit ‘m niet alleen in de verwarming een graadje hoger. De zorg voor de aankleding en materiaalkeuze is minstens zo belangrijk. Zachte vloerkleden, isolerende gordijnen, knusse verlichting, het draagt allemaal bij aan een warm huis. In deze editie van ons Style magazine vind je warme winterfavorieten en stylingtips zodat jij er deze winter comfortabel bijzit. Bekijk hier het magazine.

 

 

 

De vloer als basis voor een warm huis

Bij Blaauw Woonidee vind je bijzondere en duurzame interieurcollecties waarmee je jaren vooruit kan. Een basis die staat. En waar doe je dat beter op dan op een comfortabele, warme vloer? Waarbij het niet alleen draait om schoonheid, maar ook praktische zaken zoals je gezinssituatie en akoestiek een belangrijke rol spelen voor je woongenot. Een goede vloer houdt hier rekening mee en laat ieder meubel beter tot zijn recht komen.

Bij een basis voor warme voeten denken wij direct aan tapijt en vloerkleden. Wist je dat wij van vrijwel ieder tapijt een vloerkleed op maat kunnen maken? Bijzonder en persoonlijk! Je kunt de afmeting, de vorm en de afwerking zelf bepalen. Zo past het vloerkleed altijd bij jouw woonwensen. Lees meer over de opties in het Style magazine. En ga je liever voor een harde vloer in combinatie met vloerverwarming: PVC, Novilon en Marmoleum vloeren zijn de beste warmtegeleidende vloeren. Door hun slijtvastheid gaan de vloeren ook nog eens lang mee en ze zijn kras- en vochtbestendig. Energiebesparend én praktisch!

Interieuradvies, dat is een goed idee

In het Style 4 magazine informeren we je naast comfortabele vloeren ook over de isolerende werking van gordijnen, geven we warme wintertips en lees je meer over duurzame raamdecoratie. Ben je geïnspireerd en wil je onze collecties in het echt bekijken? Kom dan langs! Onze adviseurs helpen je van jouw huis een sfeervolle plek te maken. Met onze liefde voor wonen kunnen we je optimaal adviseren over de juiste raamdecoratie, een geschikte vloer of passend behang. Loop bij ons binnen of maak alvast een afspraak voor een persoonlijk interieuradvies.

Het Style magazine met winterfavorieten is het vierde van dit jaar. Bekijk onze andere magazines hier.